sunnuntai 26. lokakuuta 2014

8. Puhelimen tyhjennys

Moikka! Tähän postaukseen ajattelin koota vähän kuvia joita en ole täällä blogissa julkaissut. Lyhyestihän tämä kai on sellainen "kuvapostaus".
Ilman enempiä selittelyjä ja sen sellaista, siirrytään kuvien pariin!


 1. Siiri ennen tuntia joskus talvella 2. Vapianossa syömässä ft. Viivi
 3. Kisoihin valmistautumista 4. Ilman satulaa pelleilyä kesällä
5. Koneessa matkalla ruotsiin kaverin luo 6. One Directionin keikka ruotsissa 14.6
7. Ylpeänä 2:sta sijasta 8. Vapianossa taas ft. Shönkkö ja Salme, tällä kertaa tosin pitsaa. 
9. Poni iha väsy pitkän päivän jälkee 10. Vähän poseerausta
11. Käytiin serkkujen kanssa korkeasaaressa :D 12. Äiti toi tuliaisia Englannista joskus loppukesästä.
 13. Bussin odottelua sateessa :I 14. Suokkimopoa irtojuoksuttelemassa 15. Ostoksiaa..toi juoksutusliina sen takia että suokkimopedin kanssa rikottiin tallin oma :D 16. Kisapaikalla venailemassa.
 17. Tallikissa Uuno oli kiivennyt ylös vanhoijen satuloiden päälle. 18. Häpäisin ponin korvahupulla 19. Kevyitä hyppyjä kisoja edeltävänä päivänä. 20. Eka 70 cm Herballa, hylky tuli kahdesta ohimenosta..

21. Mä niin rakastan päiviä jolloin hiukset o iha sekasi... 22. Pikku hiippailija 23. Sähkövatkain meni rikki mut kyl se suklaamousse käsinki onnistu :'D 24. Kaverin kaa naureskeltii ku Herba ain mulkoilee kameraa tollee hassusti, tai ainaki kuvis näyttää silt.

Tässä oli kuvat tältä erää..Onhan se aika hupaisaa selailla tätä kännykkää ja todeta mitä hirveitä ja julkaisukelvottomia kuvia sieltä löytyy.. :'D
Kertokaahan toki mitä piditte ja millaisia postauksia haluaisitte sillä en minä niitä postausideoita ihan tuosta vaan päähäni saa. Tämän takia on ollutkin tällainen"tauko". Toki myös ollut ongelmia koneen kanssa ja sen sellaista :)

Ensi postaukseen siis! Heiihei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti