lauantai 6. joulukuuta 2014

10. Oikeasti iloinen!

Heii! Niin kuin otsikosta varmaankin voi päätellä, olen nyt oikeesti ilosuusmittarin huipulla.
Koska viime torstain tunti meni niin hyvin että voisin räjähtää onnesta. Maantantaikin oli tosi onnistunut ja koko viime viikko oli ollut aivan muuta kuin epäonnistunut.
Tapahtumarikas myöskin. Palataan alkuviikkoon ja siihen mitä silloin tapahtui:

Maanantai:
Lähdin ysiksi kouluun ja uusi jakso alkoi. Sain kokea älynväläyksen matikan tunnilla kun VIHDOIN ja viimein ymmärsin jotain! Koulun jälkeen suuntasin kotiin ja siellä ehdin olla parisen tuntia. Sitten kun kyyti saapui lähdettiin tallille päin ja autossa oli aika hyvät vibat kun Enni ja Lyydia saapui paikalle..käy hiukan sääliksi kuskin korvia kun lauleskeltiin siellä siihen malliin että huhhuh.
Tallille saavuttua hain Lastun harjat ja lähdin tallustelemaan sen karsinaa päin. Mukavan kotoisalla ja rennolla hörinällä se tuli mua karsinan ovelle vastaankin :3 Harjailin siinä ja lähdin ulos kävelemään heposen kanssa...JA PIUU..PONI ON MENNYT TALVIMOODIIN! Siinä se jonkin aikaa ojaa katteli ja sai mieleensä tehdä oikein mojovan sivuloikan.
Jaa-a..käveltiin sitten tie loppuun ja takasin talliin. Tällä kertaa tuli hieman kevyempi liikutus. Lähdettiin melko piakkoin kotia kohti(siis oltiin me siell ehkä n. 2h yhteensä).

Tiistai:
TAAS kouluun mutta tällä kertaa kymppiin joten sain nukkua vähän pidempään mikä oli ihan kiva koska eilen oli tallilla mennyt aika myöhään. En oikee enää muista mitä koulussa tapahtu mutta hyvä päivä varmaankin oli :D Kun pääsin koulusta menin kotiin ja duunailin läksyt ja sen sellasta. Illemalla lähettiin taas tallille päin ja kattelin äitin tuntia kunnes menin hetken katteltuani Herban kanssa istuskelemaan sen karsinaan. Abaut 10-20 min istuskelin sen kanssa siinä ja ihmettelin maailman menoja kuunnellen heinän rouskumista. Sinä iltana en tehnyt paljoo kummosempaa siellä. Lähdettiin äidin tunnin jälkeen kotiin ja pesujen kautta suoraan sänkyyn ja nukkumaan.

Keskiviikko:
Kouluun..tylsä koulupäivä, mutta yllättävän pirteenä pysyin koko ajan :DD Tästä päivästä en kyllä oikeesti muista juurikaan mitään. Ei oltu tallillakaan, pelkästään kotona rentoutumassa. Mulla on kyllä pieni muistikuva että jotain ois tapahtunu mut en kyl yhtään tiiä sit enempää :/

Torstai:
Kouluun...ja TAAS älynväläys matikan tunnilla. Ja sen seurauksena en saannut läksyä ;DSitten päivän jälkeen kotiin ja syömään jonka jälkeen vaihoin vaatteet ja tallille. Lähettiin aikasemmin koska piti hakea kaveri kyytiin. Päästiin tallille ja kävelin sisälle kurkkaamaan tuntilistaa.
"Jessica - Herba" JES!! En ollut päässyt käymään lehmäsen selässä pariin viikkoon. Aluksi kattelin kun serkku kapus selkään ja hain Herban sisälle. Omaan tuntiin oli vielä aikaa mutta päätin puunailla ponia vähän huolellisemmin kun kerran oli aikaa. Ekaks kävin kävelemässä Ennin ja Breetun kanssa tiellä kunnes menin käytävälle harjailemaan. Hoobunen ei millään tahtonut pysyä paikallaan joten laitoin vesariin kiinni. Harjasin huolella läpi ja selvitin harjan sekä hännän.
               Siis iha oikeasti! Sen hännän sai harjata tuhat kertaa läpi että siitä ees sais harjan sulavasti läpi. Mitäs siinä 30 min abaut selvittelin sitä takkupesää. Onnistuin kuitenkin saamaan lopulta sormet vedettyä läpi!
Herballa oli yks tunti mua ennen joten laittelin sitä siinä tän toisen tytön kanssa.
Oma tunti meni tosi hyvin ja oon tyytyväinen vaikka pari kieltoa tuli kun este oli 90cm.

Laitoin vielä tähän koosteen tältä tunnilta. Siinä on myös muita pätkiä parin viikon takaselta tunnilta kun tultiin tollasta pikkujumppista ja ristikkoa. Harjoteltiin silloin ravilähestymisiä. :)

Perjantai: 
No ehkä taas tylsistyttää, KOULUpäivä...noei :'D Koulun jälkeen lähin kotiin ja olin kai enimmäkseen koneella ja muutenkin ennimäkseen rentouduin.

Lauantai:
Heräsin suunnilleen kasilta koska piti lähteä aikasin liikenteeseen, sillä isoäidilläni oli muutto kesken niin mentiin auttamaan. Ysiltä oltiin liikenteessä ja vähän kympin jälkeen munkkiniemessä. Oltiin käyty ensin Kilossa heittämässä pari uutta tuolia uuteen kämppään. Koko päivä vietettiin raahaten ja pakaten tavaroita. Lopulta kuitenkin saatiin uusi asunto suht siedettävän näköseksi. Vielä toki oli pahvilaatikoita ja jätesäkkejä joissa oli tavaroita jotka mun isoäiti sai ihan itse laittaa sinne minne halus. Lähettiin ehkä ysin maissa illalla kotiin.

Liikaa laatikoita oli asunto täynnä mutta tyhjeni kyl kovaa vauhtii
Tuoli oli viel jäljel :DDD
Sunnuntai:
Heräsin kasin maissa taas koska piti olla kello 11 espoon tuomiokirkon alapihalla, koska mulla oli eka riparitapaaminen. Nyt jo tää diibadaaba alkaa..Olin sattumalta eka paikalla ja oottelin siellä niiden leiriohjaajien kaa abaut 10 min ennen ku seuraavat rupes tulee.
     Käytiin lyhyesti läpi mitä siihen ripariin sisältyy ja käveltiin ylös kirkolle jumalanpalvelusta varten. Mentiin sivussa oleville penkkiriveille istumaan eturiville. Kirkossa istuttiin varmaan vähän päälle tunnin, jonka jälkeen lähdin kävelemäänjuna-asemalle. Oottelin junaa suunnilleen 10 min ja matkustin Kiloon asti ja kävelin loppumatkan isoäidin kerrostalolle ja juoksin rappuset ylös.
Äiti oli juuri lähdössä munkkiniemeen hakemaan vikoja juttuja uuteen asuntoon joten jäin sinne kahdestaan isoäitini kanssa.
Siellä viettelin loppu päivän ja illalla mentiin kaupan kautta kotiin ja äidin kaveri teki meille tonnikalapastaa :D ai että se oli hyvää. Sitten jutskailtiin hetki kameroista sun muusta. Lopulta suihkun kautta sänkyyn ja nukkumaan..Okei! Tällainen postaus tällä kertaa, kertokaa ihmeessä mitä tykkäisitte ja millaisia tekstejä haluaisitte lukea tulevaisuudessa. Kohta tulee varmaan joululahjatoiveista jonkin muotoista kirjoitusta kunhan saan kuvia löydettyö ;)
Siihen asti se ois heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti