torstai 25. joulukuuta 2014

12. Tuleeko minusta lentäjä?

Heipsun!
Ratsastus jäi nyt parin viikon tauolle mutta käyn varmaan itsenäisesti köpöttelemässä etten ole ens kaudella ihan pölkky.
Minimaneesi-cup lähestyy ja on ensi viikonloppuna. En oo vielä 100% varma kenellä menisin mutta ajatuksissa oli Lastulla Helppo C ja Herballa ekan osakilpailun esteet. Saa vielä kattoa miten käy.
Nyt siirrytäänkin viime torstain tuntiin:

Pitkästä aikaa pääsin Siirillä hyppäämään. Alkutunnista poni oli tosi eteenpäinpyrkivä mutta loppua kohden vauhti vain hiipui ja sai pyytää eteenpäin... Kun tultiin sarjalle oisko ollut kolmannen kerran, poni stoppas. Lensin komeasti alas selkä eellä. Lihas tärähti hiukan joten siihen sattui loppuillan mutta nyt se on ihan fine.

En oikeesti ymmärrä mikä siinä on että mä taas lentelen niin tiuhaa tahtia. Nyt kaks viikkoo peräkkäin oon tippunu ja sitä ennen ehkä neljä viikkoa sitten. Talvella nyt vissiin on tää mun "virallinen tippumiskausi", kun siihen malliin joka suuntaan liitelee.

Siinä olikin sitten tämä kirjoitus. Vaihteeksi vähän lyhyempi koska ei ollut kuvia. Tänään tulee kanssa toinen postaus joululahjoihini liittyen, joten pysykää valppaina sillä en taidakkaan ilmotella sen kummemmin millon se ilmestyy ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti