maanantai 6. huhtikuuta 2015

14. Pitkästä aikaa

Moikka! Nyt on taas hetki taukoiltu blogimaailmasta joten päätin tulla piipahtamaan. Postaukset jäävät varmasti epäsäännöllisiksi kun ei aina löydy innostusta.

Videopostauksiakin olisi tulossa (mm. kuukauden suosikit..) kunhan saan kuvattua ja muokkailtua. Mulla on kanssa ihan hirveä läjä kuvia koneella jotka oon vihdoin saannut siirrettyä laiskuuteni takia :DD Niinpä aion laittaa tähän postaukseen vähäsen kuvia! Ne on otettu vähän eri ajankohdilta, osa jopa noin kuukauden takaisia.maneesilaatu iltasin :D

Elikkäs tossa yllä on kuvia jostain mun toratain tunnista kun menin Anubiksella. Se oli oikein mukava ja kiva ratsastaa. Aluksi tehtiin enempi puomiharjoituksia mutta lopuksi päästiin hyppäämään hiukan korkeempaa.

Tästä alaspäin olevat kuvat ovat kolme(?) vikkoa sitten otettu viikonloppuna kun kävin Herbaa ratsastelemassa. Käynnissä oli aika helppo ratsastaa pehmeäksi ja sellaseen kivaan muotoon. Siitä ei harmi vaan ole nyt kuvaa kun äitin sormet oli ihan jäässä koko ajan. Ravissakin onnistu aina vähän väliä, sitä kun pitäs vaa treenaa vähän enemmän. Joskus onnistuu ihan tuosta noin vaan ja välillä ei sitten yhtään.
Sitä ryhtiä etsiessä...
Laukka vähän jänskätti ensin että aikooko heppa rynnistää täyttä vauhtia eteenpäin vai mennä ihan rauhassa ja maltillisesti. No, onneksi tamma päätti ottaa rauhassa ja mennä sellaista hallittua laukkaa. Olin vähän ihmeissäni kun se oli niin viilipyttynä. Laukassa pitääkin treenailla sitä muotoon ratsastamista hitusen enemmän sillä se on viele suht hakusessa.
Videopätkiä mulla on tältä päivältä myös pari, joten lataan ne jossain vaiheessa tännekin...


Eilisen ratsasteluista tulee postaus erikseen, mutta silloin ei ollukkaan kuvaajaa niin laitan varmaan videota siihen kyytipojaksi. Joten se oiski vissii sit heippa ja ensi postaukseen!

2 kommenttia:

  1. Ompas kivan näköisiä ratsuja! Tän jälkimmäisen laikukas väri on ihana :3 Kiva postaus muutenkin :)

    welifedream.blogspot.fi

    VastaaPoista