torstai 11. helmikuuta 2016

22. Motipuhe

Heipsuuu! Nyt taas vähän ajan tauon jälkeen kirjoitan teille. Jotenkin ollut motivaatio hieman hukassa blogin suhteen. Johtunee osittain siitä ettei mulla tällä hetkellä ole mitään kuvanmuokkausohjelmaa eikä kunnollista videonteko-ohjelmaa.
Olen ollut niin hidas toimimaan etten ole vielä saannut hankittua photoshop:ia. Gimp kai toimisi myös mutta se ei jostain syystä tahdo asentauta koneelleni.

Jotenka tässä pikaselostus mun kuvien blogiin saamisesta. Ensin pitää siirtää kaikki kuvat koneelle, sitten valkata parhaat. Tämän jälkeen jotenkin saada ne puhelimeen/tablettiin. Otan ne yksitellen appilla muokattavaksi paitsi jos käytän VSCO:ta, silloin onneksi saa moneen kuvaan samat muokkaukset. Muokkaamisen jälkeen pitää siirtää ne takasin koneelle.

Kaiken tämän siirtelyn aikana laatu on kärsinyt niin paljon että joudun moneen kertaan miettimään jos pystyn tai kehtaan laittaa ne teksteihin. Useasti on pakko tyytyä niihin kun ei muutakaan ole.

Nytkään ei ole kuvia tähän tekstiin, olen melko pahoillani. Tai..onhan kuvia mutta ei oikein aiheeseen liittyviä. Kai sitä pari voisi heittää johonkin väliin.


Ainiin, käytiin kisoissakin 7.2

Siinä tais olla ainoot suhteellisen hyvät kuvat tähän hätään. Lumi alkaa sulamaan ja kaikki tiet sekä mäet ovat jäässä. Kevät vissiin änkee kuvioihin. Herbakin leikkii lehmää ja tuottaa maitoa, siitä lisää erillisessä postauksessa. Varmaankin ihan piakkoin.

Nyt se ois siis moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti