keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

32. Siuntion ratsastajat, 1-tason estekilpailut

Noniin, nyt tulee se luvattu videopostaus viime lauantain kisoista! Oltiin siis Övergårdin tallilla Siuntiossa, estekisoissa. Hyppäsin Herballa luokat 60cm ja 80cm.

Herättiin Orvokin kanssa joskus puol seitsemältä lauantaina, jotta ehdittäisiin laittaa hevoset kuntoon ajoissa. Me kun siis lähdettiin kävellen kisapaikalle. Se oli ihan mukavaa kun sai nauttia ihanasta säästä ja kivoist peltomaisemista!

Kun päästiin kisapaikalle kello läheni kymmentä ja käytiin maksamassa lähdöt, jonka jälkeen venailtiin mun radankävelyä. Rata oli suhteellisen helppo, vaikka suunnan vaihtoa olikin paljon.

Lähdin sitten maneesille päin, jossa verkka oli. Herba tuntui ihan superhyvältä! Kuunteli tosi hyvin ja oli rnto. Ei kaasutellut turhia, muuta kun ne normit imut esteelle. Tosin nekään ei ollu nii pahat. Pian lähdettiinkin takaisin kentälle, kun verkassa sanottiin että mun kannattaisi pikkuhiljaa lähteä kentälle päin.

60cm meni ihan super hyvin ja Herba kuunteli radallakin yhtä hyvin kun verkassa. Arvostelu oli A.0.0 eli clear round. Ruusuke sieltä sitten tuli puhtaan radan ansiosta. Oon kyllä äärimmäisen ylpee sekä hevosesta että itsestäni. Oli niin piristävää saada hyvä tulos, kun viimesmmät kisat on menny ihan penkin alle... Samalla sai vähän omaa itseluottamusta esteiden suhteen nousemaan!

1.

2.
 80cm rata meni mun mielestä entistä paremmin. lukuunottamatta yhtä pudotusta, jonka tiedostin jo kun esteelle tultiin. Perusradan viimeiseltä esteeltä tuli okserin etupuomi alas, sillä toin Herban todella lähelle. Se itseasiassa näkyykin vikassa kuvassa, tai ainakin itse näen miten lähelle tultiin. Mun olisi pitänyt ottaa enemmän kiinni ennen hyppyä, jotta oltais päästy puhtaasti yli. Mutta jos totta puhutaan, niin mua ei harmita juuri ollenkaan tuo pudotus. Tämä johtunee siitä että koko rata siihen asti oli ihan super! Herba kuunteli taas tosi hyin eikä juossut alta pois.

Videolle saatiin tosin vain 60cm rata teknisten ongelmien takia.

3.


4.
5.

6.

7.
Ja tähän loppuun vielä se teidän odottama videopostaus :D Toivon että se on mieleen, ja sanokaa ihmeessä jos haluatte vielä lisää näitä kesän kisoista! Syksyllä kun en ole ihan varma miten menee videoiden teko, riippuu vähän opiskeluista.

Mutta mä lopetan nyt kirjoittamisen, jotta te voitte katsoa videon. Se on mun osalta heippa!




-Jessica

KERTOKAA KOMMENTTEIHIN MIKÄ KUVA OLI LEMPPARI
 JA KUTEN AINA, TOIVOISIN VÄHÄN PALAUTETTA ;)

4 kommenttia:

 1. Oma suosikkikuva oli 3. Tosi kiva video, teillä meni ihan huippu hyvin! Mikä kappale soi ensimmäisenä videolla? :)

  VastaaPoista
 2. voisitko tehä Ypäjän pääsykokeista postauksen, sillee et mitä kaikkee niis oli yms? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä, kyllä varmaan jossain vaiheessa voisin sellaisen yrittää väsätä!

   Poista