torstai 8. kesäkuuta 2017

38. Hengissä ollaan!

Hei vaain!

Nyt oon löytänyt taas hieman motivaatiota blogin suhteen, viel kun kesä on saapunut ja kaikista kuvista tulee niin paljon parempia. Kuvista puheenollen, olen käyttänyt jonkun verran aikaa kuvasivuston* ylläpitämiseeen, joten myös se lienee osasyy blogin hiljaisuuteen. Olen myös kesälomalla vielä reilut kolme viikkoa ennen kuin tarvitsee palata Ypäjälle.Suunnitelmissa olisi myös ulkoasun muokkausta kunhan saan siihen jonkun idean. Jotain kesäisempää kuitenkin. Jos joku on innokas tekemään bannereita, niin saa ilmoittautua :D


Herballe kuuluu oikein hyvää. Vaikka en kauhean usein tammaa enää nää, niin aina silloin tällöin tulee moikkailtua. Mitä nyt olen kuullut ja vähän nähnytkin, on Herba kehittynyt tosi paljon ratsastuksessa. Kulkee paljon tasaisemmin ja kulkee kivan pyöreänä useammin. Se on kyllä mukavaa kuultavaa :)

Nyt jos vaikka saisi tämän blogin pyörimään kuvasivujen ohella, se olisi ihanteellista. Nyt loman ajan pyrin postailemaan jonkun verran, ainakin kerran viikossa, ehkä useamminkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti