sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

40. Talkoot + ratsastusta

Ajattelin että voisin tehdä tästä postauksesta MyDay:n tapaisen ja laittaa teille kuvia joita olen päivän mittaan ottanut.

Päiväni alkoi kahdeksan aikaan, kun herätyskelloni soi. Toki toimin normaaliin tapaan ja torkutin siinä hetken ennen kun jaksoin nousta ylös. No kun sitten vihdoin nousin sängystä, lätkäsin aamupuuron naamariin samalla kirjoittaen valokuvausaiheista postausta.


Olin suunnitellut lähteväni tallille kymmeneksi ja kerrankin oltiin iskän kanssa aikataulussa. Puoli kymmeneltä oltiin jo melkein puolivälissä matkaa(n. 15min ajomatkan päässä tallilta).


Kymmeneltä mulla oli hevonenkin jo sisällä ja aloin sitä varustamaan. Kävin siis itsenäisesti rratsastamassa Herballa, jotta saisin siihen vähän tuntumaa ennen Elmon valmennusta.


Yllä väsynyt hevonen koulutreenin jälkeen. En voisi olla tyytyväisempi Herbaan, tamma oli niiiiin hieno. En oo taas hetkeen Herballa nääs ratsastanut, mutta muistaa se kuitenkin että pitää töitäkin tehdä kun tää tuskatäti kiipee selkään :D
Herba tuli varsinkin laukassa tosi kivasti tuntumalle ja laukka pyöri selkään ainakin hyvin. En sitte tiiä miltä näytti maasta, mutta selkään tuntui todella hyvältä.
Siinä kun auringon paahteessa tuuppailtiin menemään, tuli tottakai molemille aivan törkeä hiki, mutta Herba oli se onnekas joka meistä kahdesta pääsi suihkuun. Ei se tosin oikeen ilonen ollut kun päänkin siinä samassa nopsaan huuhtasin.


Ennen talkoisiin lähtöä kuvailin Liljan ja Orvokin tuntia. Ärsyttää kun taas kaikki hyönteiset on tullu esiin ja ne syö sut tottakai elävältä...

Vähän ennen kahta lähdettiin ajamaan tallilta toiselle, kohti Veikkolaa suuntasi auton keula. Stopattiin tosin Veikkolan keskustassa jäätelökiskalle koska hei, kuuma kesäpäivä ja nääntyvät ratsastajat, minkä sille voi.

Saavuttiin kahden jälkeen Sandiksen pihaan ja ooteltiin tehtävänantoa.


Tunteja vierähtikin maastoesteitä siistimällä ja bankettien ponnistuspaikkojen tasoituksessa. Raahattiin oksia ja kaikennäköstä lehtipuun tynkiä.


Siirrettiin maneesista edustuskelpoiset johteet ja puomit kentälle, joista rakenneltiin vähän tehtäviä valmennuksia varten. Niistä kerron lisää valmennuspostaukseessa. 


Esteiden rakennuksen jälkeen oli hommat aika lailla pulkassa, lukuunottamatta tukkiesteiden siirtoa kentälle. Ne kuitenkin siirrettiin traktorin avulla joten se ei jäänyt meidän murheeksi. Suunnattiinkin siitä taas jäätelöä hakemaan, koska me vaan voidaan :Dd


Siitä suunnatiinkin kotiin ja kotiin päästyäni en tehnyt mitään sen kummempaa kuin että kirjoitin blogia ja selailin muuten vaan koneella.


Tässä oli nyt tää postaus ja kuten aina, kertokaa ihmeessä mielipiteitä ja laitelkaa toiveita kommenttiboksiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti