torstai 15. kesäkuuta 2017

42. Wreck This Journal

En tiedä sanooko otsikko jo jollekin jotain. Se on siis kirjan nimi, jonka juuri tänään ostin.Tähän kirjaan/päiväkirjaan, tai miksikä ikinä sitä tahtoo kutsua, törmäsin jo jonkin aikaa sitten kaverin kanssa. En kuitenkaan sitä ostanut, mutta mieleen se jäi silloin hetkeksi pyörimään. Toki sitten kaiken muun härdellin keskellä olin sen täysin unohtanut.


Nyt tänään kuitenkin pyörähdin suomalaisessa kirjakaupassa katsomassa, jos löytyisi muistivihko. Niitä siinä silmäillessä huomasin tän Keri Smithin luomuksen, ja otin sen hyllystä. Aattelin vaan selaavani sitä hiukan, ja sitten valitsisin sen muistion, jota alunperin etsin.

Siinä sivuja selaillessa muistin taas kuinka hauskan oloinen tuo onkaan ja hymyhän siinä oli jo naamalla kun kattelin sitä. Huvittavaa sinänsä, että pieni kirja voi hymyilyttää noin.


Nappasin sen sitten siitä mukaani ja unohdin kokonaan sen muistion, se saa jäädä toiseen kertaan. Tässä "Wreck This Journal"-issa on kuitenkin ihan idea takana. Omalla kohdalla se varmaan auttaisi luovuuden kanssa ja huomauttaisi siitä, ettei aina tarvitse olla siistiä ja täydellistä. Tuo varmaan myös uusia näkökulmia mun taiteeseen ja yleiseenkin elämiseen.


Päässä käväsi myös idea. Entä jos tekisin "vlogiputken" kirjan täyttämisestä. Mitä mieltä te siitä olisitte? Kiinnostaisko teitä? Kertokaa toki tohon kommenttiboksiin.


Kohta on myös sen Elmo Jankarin kakkososan aika joten pysykää linjoilla!


1 kommentti:

  1. joo toi vlogijuttu olis super kiva! toi kirja on kiinnostanu ain tosi paljon mut ei oo tullu aikaseks ostaa ni olis kiva nähä sit vaik tätä kautta et mitä kaikkee se sisältää :)

    VastaaPoista