lauantai 23. elokuuta 2014

5. Äkkilähtö kauppaan

Moi! Lähdettiin tosiaan tänään hieman lyhyellä varoitusajalla kaupoille, niin kuin otsikosta saattaa päätellä. Alunperin piti lähteä ruokakauppaan ja ostamaan Nikelle (mun veljelle) uutta tuolia kirjoituspydän ääreen. Sitten vielä ajateltiin että jos vaikka mä ja äiti käytäisiin hööksissä ostamassa Lastulle uus Lik-it:ti sillä välin kun pojat ovat ruokaostoksilla.

No lähdin siis äitin kanssa sinne hööksiin päin. Ostettiin joo tosiaan se Lik-it jaa..ehkä hieman jotain muuta sen lisäksi.
Pelkkä Lik-it:hän se siellä pussissa on :D
Tässä oli koko ton pussin sisältö ja löytyhän sieltä vähän kaikkea. Oltiin myös etsimässä minulle uusia hanskoja kun vanhat kuluvat ihan kohta puhki. Kovassa käytössä ainakin ollut!
 

Ostettiin tollasia puna-sini-harmaa-valkosia riimuja kaksi ja niissä tuli tollaset kivat narut mukana. Makso 7,50€ kappale. Ihan kohtuu hintasia mun mielestä.
Ostettiin näitä keltasia heijastinriimuja kaks, yks cob ja toinen poni kokoa. Oli alennuksessa joten napattiin mukaa. Maksoi vaan 2,50€ kappaleelta joten mietittiin että miksi ei.
 Ja koska narut on aina kateissa tai rikki, ostettiin näitä sini-valkoisia naruja kolme. Olivat vaan 1,80€ kappale.

Tässä sitten se minkä perään alunperin lähdettiin eli se nami Lastulle. Ostettiin tollanen samanlainen omenan makuinen mitä viimeksikin oli. Osoittautunut ihan hyväksi kun ei mennyt kun abaut kolme viikkoa sen pois nuolemiseen :D Maksoi 8€ eli ei mikään paha.
 Vielä viimeisenä mutta ei vähäisimpänä munuudet sukat eli täälaset niin sanotut saapas-sukat.
Ovat tollset kivan ohuet ja yksinkertaisen väriset joten otin ne siinä kassan vieressä vielä mukaan.
 Pääsevät nämäkin sukat kohta kokeeseen kun ajattelin näitä säästellä enemmän kisoja varten.

Kiitos tosi paljon kun luit ja toivon että laitat jonkin näköstä mielipidettä tulemaan! Muistakaahan myös vastata tohon kyselyyn joka menee kohta umpeen.


2 kommenttia: